Internetinių parduotuvių kūrimas

Internetinių parduotuvių kūrimas

Profesionalios internetinės parduotuvės kūrimas Jūsų verslui su vienerių metų garantija.

Internetinių parduotuvių kūrimas, seo paslaugos ir programavimas – tai darbai kuriuos atliekame jau daugiau, nei 10 metų, todėl puikiai žinome ko reikia norint sukurti profesionalią ir pirkėjui patogią internetine parduotuve. Norint konkuruoti internetiniame versle reikia daugiau, nei vien turėti veikiančią elektroninę parduotuvę, labai svarbu jog svetainė veiktų sparčiai, būtų optimizuota ir prisitaikanti prie įvairių įrenginių. Mums internetinės parduotuvės kūrimas nėra veikiančios sistemos pajungimas.

Sukursime profesionalią, saugią ir patikimą internetinę parduotuvę už konkurencingą kainą.
Mūsų sukurtos parduotuvės yra optimizuotos greitai veikia ir atitinka visus šiuolaikiškos svetainės standartus. Aktyvuosime SSL sertifikatą, suderinsime raktinius žodžius, įdiegsime srauto stebėjimo įrankius. Taip pat įdiegsime daug kitų įrankių kurie padės administruoti parduotuvę arba visiškai automatizuos kai kuriuos procesus tokius kaip: sąskaitos faktūros generavimas, likučių atnaujinimas, prekių importavimas, bei atnaujinimas ir kita. Internetinė parduotuvė bus prisitaikanti prie mobilių įrenginių. Visiems savo darbams suteikiame vienerių metų garantija.

Kodėl verta rinktis musų paslaugas?

Optimizuotos ir saugios internetinės parduotuvės kūrimas su srauto stebėjimo sistemomis, bei šiuolaikišku dizainu yra tai ką gauna kiekvienas klientas užsakęs paslaugas pas mus. Šioje skiltyje nurodomos tik populiariausios prieinamos funkcijos ir savybės.

Krovimosi greitis
Puslapio krovimosi greitis yra itin svarbus šiuolaikiškai parduotuvei. Mes pasirūpinsime jog puslapio greitis būtų pakankamas, patogiam naršymui ir paieškos sistemų indeksavimui.

Dizainas
Sukursime šiuolaikišką ir patogų dizainą kuris atitiks visus šiuolaikiškos ir modernios svetainės standartus. Pirkėjai greitai suras norimas prekes Jūsų parduotuvėje naršydamas bet kuriame įrenginyje.

Ilgametė patirtis
Internetinių parduotuvių kūrimas tai sritis kurioje specializuojamės ir turime 10-metų patirtį. Esame įgyvendinę daugybę projektų, tad puikiai žinome ko reikia sėkmingai internetinei parduotuvei.

Srauto stebėjimas
Įdiegsime srauto stebėjimo sistemą, kuri leis detaliai stebėti lankytojų srautą, nustatant iš kokio miesto ar šalies ateina pirkėjai, kokio jie amžiaus ir daug kitos naudingos informacijos.

Saugi parduotuvė
Internetinė parduotuvė bus itin saugi. Įdiegsime SSL sertifikatą. Naudojame tik patikimas ir žinomas sistemas, bei modulius kuriomis naudojasi, net plačiai pasaulyje žinomos svetainės.

Optimizavimas
Į kainą įtraukta vidinės seo paslaugos. Tai reiškia, jog svetainė bus optimizuota ir techniškai tvarkinga. Optimizavimas svarbus norint pasiekti geresnius rezultatus Google organinėje paieškoje.

Dirbame visoje Lietuvoje

Susisiekime, konsultacija nieko nekainuoja! Pokalbio metu atsakysime į Jūsų klausimus ir įvertinsime orientacinę darbo kaina. Internetinių parduotuvių kūrimas galimas visoje Lietuvoje, nepriklausomai iš kokio Jūs miesto.

Atlikti darbai

Per visą darbo laikotarpį sukūrėme šimtus projektų, tai tik maža dalis darbų pavyzdžių kuriuos esame atlikę. Susisiekite su mumis ir mes mielai pateiksime daugiau pavyzdžių.

Parduotuvės administravimas
Parduotuvės administravimo metu atliksime iš anksto numatytus darbus. Esant poreikiui galime atlikti programinius pakeitimus.

Internetinės parduotuvės kūrimas

Automatizacija
Sąskaitos faktūrų generavimas, prekių importavimas ir atnaujinimas, likučių atnaujinimai, laiškų siuntimas klientams, puslapio vertimas į kitas kalbas ir kitos panašios funkcijos. Visa tai gali būti automatizuota Jūsų internetinėje parduotuvėje.

Veikimo greitis
Šiuolaikiškai elektroninei parduotuvei labai svarbus puslapio užsikrovimo greitis. Greitas krovimosi greitis ne tik padeda pirkėjui sklandžiai naršyti svetainėje, bet ir pagerina puslapio pozicija organinėje paieškoje. Taip parduotuvė tampa labiau matoma internete.

Lengvas administravimas
Parduotuvės administravimas bus visiškai paprastas, net ir neturintiems programavimo žinių. Nesudėtingai galėsite įkelti ir atnaujinti produktų informaciją, keisti tekstus, skelbti akcijas ir atlikti kitus reikalingus pakeitimus susijusiais su svetainės valdymu.

Individualus dizainas
Galime sukurti individualų svetainės dizainą arba perdaryti profesionalų šabloną atsižvelgiant į Jūsų poreikius. Kaina priklauso nuo pasirinkto plano.

Saugumas
Parduotuvė atitiks visus saugumo reikalavimus, įdiegsime SSL sertifikatą, naudojame tik saugius ir patikimus modulius, bei programinį kodą.

Garantija
Atsakingai dirbame ties kiekvienu projektu, todėl drąsiai suteikiame vienerių metų garantiją visoms sukurtoms internetinėms parduotuvėms.

Techninė pusė
Didžioji dalis procesų tokie kaip: sąskaitų generavimas, prekių importavimas, likučių atnaujinimas, laiškų siuntimas ir kita gali būti automatizuoti.

Išorinio SEO optimizavimo reikšmė
Išorinio SEO optimizavimo reikšmė.

Seo paslaugos

Seo paslaugos ir internetinių parduotuvių kūrimas tarpusavyje glaudžiai susijusios sritys. Seo paslauga labai naudinga norintiems būti matomais internete. Parduotuvės optimizavimas padeda iškelti parduotuvę į aukštesnę organinės paieškos poziciją. Vidinė optimizacija bus įtraukta į darbo kainą. Užsakant išorinės seo paslaugas mokamas fiksuotas mėnesinis mokestis, nepriklausomai nuo apsilankiusių lankytojų skaičiaus elektroninėje parduotuvėje. Lankytojų srautas kuris patenka į svetainę per organinę paiešką visiškai neribojamas ir papildomai neapmokestinamas. Internetinė parduotuvė paieškos sistemose yra matoma bet kuriuo paros metu.

Vidinės seo paslaugos
Internetinių parduotuvių kūrimas ir vidinė optimizacija mums yra neatsiejami dalykai. Kuriant naują internetinę parduotuvę visada optimizuojame svetainę. Šio proceso metu pagerinamas svetainės krovimosi laikas suspaudžiant programinį kodą, konvertuojant nuotraukų formatą ir kita. Taip svetainė tampa labiau matoma paieškos sistemų.

Išorinės seo paslaugos
Išorinė seo paspartina svetainės kilimą organinėje paieškoje. Priklausomai nuo konkurentų, rezultatų galima tikėtis praėjus apie keliems mėnesiams nuo darbų pradžios. Puslapio optimizavimo (seo paslaugos) kaina priklauso nuo optimizuojamo raktinių žodžių kiekio. Optimizavimo metu gali būti atliekami programiniai svetainės pakeitimai apie kuriuos visada pranešime iš anksto.

Kiek kainuoja sukurti parduotuvę?

Kiek kainuoja internetinės parduotuvės kūrimas ir nuo ko priklauso darbo kaina nori žinoti kiekvienas užsakovas. Internetines parduotuvės kaina nuo €100.

Spalvų derinimas Internetinėje parduotuvėje
Spalvų ir šrifto derinimas interneto svetainėje
Kokias spalvas, ir šriftą pasirinkti savo internetinėje parduotuvėje? Į ką svarbu atkreipti dėmesį norint stilingos svetainės?

Lankytojui patogi internetinė parduotuvė
Kas svarbu šiuolaikiškoje internetinėje parduotuvėje? Kada lankytojai linkę pirkti pas Jus?

Susiję Įrašai

Verslas
Taip Pat Skaitykite
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
balsų skaičius - 1
vidutinis įvertinimas - 5,00 iš 5
Loading...